Sobre la JOAP

Les Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional (JOAP) del Prat de Llobregat, fan 23 anys que se celebren, amb l’objectiu de complementar la tasca orientadora que es realitza en els centres educatius. Aquestes jornades estan adreçades principalment a l’alumnat de 2n de batxillerat del municipi que es troba en un moment de transició i ha de decicir quins estudis superiors cursar.

Aquestes jornades estan organitzades pels departaments d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament del Prat de Llogregat en col·laboració amb els instituts de batxillerat i formació professional del municipi, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), el Centre de Normalització Lingüistica (CNL) i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Enguany, les 23es Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional es portaran a terme els dies 4 i 5 de març en format virtual.

Què podràs fer durant la JOAP?

  • Assistir a la conferència inaugural «Identifica i entrena les teves competències», a càrrec de Fran Rojas.
  • Assistir en directe a la presentació d’estudis superiors que puguin ser del teu interès.
  • Explorar l’oferta acadèmica dels centres participants i de la teva població.
  • Conèixer diferents perfils professionals participant en la taula rodona, «el 2025 ja és aquí».
  • Sol·licitar un assessorament individualitzat si necessites resoldre dubtes o orientar-te respecte a la tria d’estudis.

Vols conèixer el programa de la JOAP en detall? Descarrega’l aquí.


educacio@elprat.cat

Tots els drets reservats